Puterea feedback-ului

Standard

Ni se intampla de-a lungul si de-a latul vietii sa oferim feedback si sa primim feedback la cerere sau nu. De cele mai multe ori feedback-ul ne poate motiva spre mai bine, spre indreptare, spre crestere, dar alteori acesta poate fi distrugator, poate rani sau jigni oricat de bine voitor a vrut sa para.

Primim feedback-uri pozitive care ne incanta sufletul si ne confera incredere in noi sa ducem mai departe calea aleasa. Primim feedback-uri negative care ne dor, ne rod, ne jignesc, ne fac se ne punem multe alte intrebari, sa cercetam continuu, care ne macina, facandu-ne sa ne privim propria persoana doar din perspectiva celui care a ne-a oferit feedback-ul.

Marea majoritate a feedback-urilor ne pot ajuta sa crestem, sa reparam, sa ne deschidem ochii, sa vedem totul dintr-o prisma interioara mai atenta, sa ne decidem care e imaginea si forma pe care vrem sa ne-o oferim.

Am vazut oameni „rapusi” de feedback-uri oferite intr-un mod sinistru si dureros. Am vazut oameni care au fost trantiti la pamant, dar s-au ridicat si-au inflorit cum nu fusesera vreodata. Am vazut oameni care au oferit feedback doar pentru a jigni, doar pentru a gasi nod in papura. Am vazut oameni care au avut curajul sa transmita prin feedback-uri clare parerile lor sincere si personale. Am vazut oameni care au dat feedback-uri negative, dar care au suferit pentru cel care urma sa le primeasca, dar au sperat ca acestea sa-l transforme intr-un om mai bun.

Citeste tot articolul aici: andreeaholban.eu

Anunțuri

Un răspuns »

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s