Seara turceasca

Standard

Daca tot suntem cu amintirile proaspete si pentru ca am prieteni, cunoscuti carora nu reusesc sa le povestesc experientele traite, sau persoane interesate sa plece in concedii si vor informatii suplimentare, pot sa le spun ca daca ajung in Turcia, nu trebuie sa rateze o seara turceasca.

Noi am avut parte de una de exceptie in Kusadasi, la Hotel Kervansaray.

Pentru 38 euro (am avut cina inclusa, dar se poate alege doar spectacolul) am beneficiat de un spectacol superb, care ne-a facut sa ne simtim hipnotizati, fiind si pozitionati chiar langa scena. Am fost luati cu microbuzul din fata hotelului la 19:30 si dusi la locatie.

Este extrem de important sa oferi turistilor din toata lumea un spectacol de care sa se bucure. Si la Surmeli Efes, hotelul in care am fost cazati, aveam parte in fiecare seara de spectacole taare dragute, care ne delectau cu momente de dans si comedie. Asta in conditiile in care in timpul zilei echipa de animatori se ocupa de activitatile distractive ale turisticilor cazati aici: volei de plaja, gimnastica in piscina, darts, tras cu arcul, etc. Cu siguranta munceau mult si se vedea. Bravo, lor!

Citeste tot articolul aici: andreeaholban.eu

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s