Mancarica de ceapa

Standard

Eu ador aceasta mancarica de ceapa, mai ales langa carnita de pui. Este dulce, aromata, foarte usor de facut si ofera puiului garnitura de care are nevoie:D.

Se taie ceapa mai marisor (vreo 4 cepe mari). Intr-un ceaun se pune putin ulei la incins, in care se adauga condimente (sare, piper, etc.). Cand e incins uleiul, se adauga ceapa (cam jumatate de ceaun de ceapa) si se tine cat sa prinda o culoare aurie.

Citeste tot articolul aici: andreeaholban.eu

mancarica de ceapa cu pui

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s