Paste de post cu ghebe si rosii decojite

Standard

Se fierbe apa cu sare si 3 linguri de ulei intr-o oala. Cand e in plina fierbere se adauga pastele (spaghetti, macaroane – de care doriti). Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute.

Separat intr-o tigaie wok se caleste putin o ceapa taiata, cu usturoi, sare, piper, chilli si putin curry. Apoi se adauga ciupercile de toamna (ghebele) si se lasa sa se inabuse bine. 

Paste de post cu ghebe (ciuperci de toamna) si rosii decojite Se scurg pastele si se adauga in tigaia cu ciuperci. Se amesteca bine si se calesc putin, dupa care se adauga rosiile decojite si un pahar de suc de rosii proaspat. Se condimenteaza dupa gust si se mai lasa putintel pe foc, sa se amestece eroic toate aromele.

Pofta biuna!🙂

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s