Copanele pane

Standard

Se scoate pielea de pe copanele, se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se lasa putin sa se odihneasca cat facem compozitia prin care sa le dam.

Se bat bine 2-3 oua, in functie de cate copanele aveti. Se adauga lapte, sare, piper, verdeturi, cateva linguri de smanatana si faina alba – in ploaie, amestecand continuu. Compozitia aceasta se poate folosi si la pieptul de pui – snitele.

Copanele paneSe dau copanelele prin putina faina de grau, iar apoi se dau prin compozitia de mai sus. Se incinge ulei din plin intr-un ceaunel. Se adauga copanelele usurel si se lasa sa se rumeneasca frumos.

Se pot servi cu piure pufos si salata.

Pofta biuna!🙂

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s