Peste la cuptor in condimente si suc de rosii

Standard

Se dezgheata pestele, se unge o tava cu unt din plin, dupa care se condimenteaza pestele cu amestecuri de ierburi verzi macinate (rozmarin, busuioc, cimbru, oregano, patrunjel si marar), ulei de masline, piper macinat si sare. 

Se pune tava in cuptorul incins si se lasa pestele sa se faca la foc potrivit.

Cand e aproape gata, se adauga sosul de rosii peste fileul de peste si se mai lasa la cuptor cateva minute, sa se patrunda aromele.

Pofta biuna!🙂

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s