Piept de pui in pesmet picant cu suc de rosii

Standard

Se taie pieptul de pui fasii, se bat putin si se sareaza. Intr-o farfurie intinsa se amesteca pesmetul cu praf de chilli:X. 

Se bat 2 oua, in care se adauga putin lapte. Apoi fiecare fasie de pui se da prin compozitia de lapte si oua, dupa care se trece prin pesmetul picant. 

Intre timp tigaia a fost incinsa (am topit si putin unt in ea). Se pune puiul dat prin pesmet in tigaie si se pune capacul, pentru a se lasa sa se inabuse si sa se prepare in suc propriu.

Dupa ce e aproape gata, se adauga sucul de rosii proaspat si cateva lingurite de zahar. Se amesteca pentru ca e posibil sa se prinda (sosul se ingroasa de la pesmetul puiului). Se ia de pe foc cand a scazut putin sucul de rosii.

Pofta biuna!🙂

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s