Salata de fasole cu ceapa si patrunjel

Standard

O reteta rapida, din momentul in care avem fasolea fiarta. Se poate folosi fasole congelata pentru a scurta timpul prepararii. Daca nu, putem folosi fasole uscata, care se fierbe si se strecoara de mai multe ori. Cand este fiarta se lasa la scurs.

Intr-un bol se amesteca foarte bine ulei, otet, mustar, sare si piper. Se amesteca in aceeasi directie (ca la maioneza).

Se taie o ceapa maruntel si se toaca patrunjel verde, proaspat. Se adauga in bol, unde se pune si fasolea scursa. Se amesteca toate ingredientele bine si se da salata la rece.

Dupa ce s-a racorit bine, se poate servi.

Pofta biuna!🙂

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s