Copanele de pui roscate si fragede la cuptor

Standard

Marea majoritate a retelelor pe care le fac au ca baza carnivora: puiul. Astfel incat, nu de putine ori pregatesc pui la cuptor, fie copanele, piept de pui sau pui intreg in condimente diferite. Astazi am facut: Copanele de pui roscate si fragede la cuptor.

Am curatat, parlit copanelele, dupa care le-am condimentat cu ulei de masline, ierburi si verdeturi italiene si sare de mare macinata. Pentru ca pulpitele sa devina roscate le condimentez bine cu boia de ardei dulce, de data aceasta. Le amestec foarte bine pentru a se patrunde cu toate condimentele puse, intr-o punga speciala de gatit la cuptor, dupa care adaug si vin rosu, pentru a se fragezi frumos.

Se pune punga cu tot continutul (copanele, vin si condimente) intr-un vas yena, care se baga la cuptorul preincalzit si se lasa la foc potrivit cam 1h, dupa care se scot din punga si se lasa direct in vas cu tot sosul creat.

Se mai lasa 30min la cuptor in sosul care se caramelizeaza putin, dupa care se pot scoate din tava si servi cu o garnitura si o salata, in functie de preferinte.

Pofta Biuna!🙂

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s