Ciuperci umplute cu sunca, rosii si gogosar la cuptor

Standard

Inca o reteta proaspata, varatica, rapida: Ciuperci umplute cu sunca, rosii, gogosar, codite de ciuperci, marar si cascaval la cuptor

Se spala si se curata ciupercile, dupa care se rup coditele. Se aseaza ciupercile in tava de la cuptorul aragazului, pe o hartie de copt.

Se pregateste intr-un bol umplutura: se taie marunt sunca de pui, gogosarul, rosia, coditele de la ciuperci si mararul verde. Se amesteca bine.

Separat se rade cascavalul subtirel. Se umple fiecare ciuperca cu compozitia din bol, peste care se rasneste putina sare de mare si ierburi italiene + putin chilli. Deasupra se pune cascavalul.

Se da la cuptorul preincalzit cam 15 minute, dupa care se serveste eroic.

PS: Puteti face diferite combinatii in ceea ce priveste umplutura, in functie de preferinte si de ce aveti in dotare in frigider.

Pofta buna!

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s