Luminitele de Craciun din Piatra Neamt…

Standard

Am precizat de multe ori cat sunt de mandra de orasul meu natal, de Piatra Neamt! Si o voi spune cu fiecare ocazie! De exemplu vreau sa vedeti cum se prezinta Luminitele de Craciun in Piatra Neamt anul acesta:

Totodata vreau sa ii felicit pe cei de la ViziteazaNeamt.ro (+ Consiliul Judetean Neamt) pentru cum se ocupa de promovare si pentru pozele si filmuletele minunate pe care le publica  si care ma trimit imediat cu gandul la taramurile natale si care ma fac sa-mi doresc si mai mult sa revin acasa!

Reclame

6 răspunsuri »

  1. aaa..nush daca ai auzit..da acelasi consiliu local si primar al PiatraNeamtului vor sa distruga parcul desi toti nemtenii se opun. Mai esti asa de mandra de ei?

  2. Nu stii tu ce afaceri sunt la mijloc. Nu le-au pus degeaba. Au umplut buzunarele altora. Ca n-avea destule gipane , trebuia sa-i mai dea de unu nou.
    Spalare de bani.
    Da e frumos pt copii, ca ei nu stiu de fapt de ce le-a pus nenea primar.

    • Afaceri sunt peste tot.. ideea e ca absolut toti fura si distrug si isi aduna in buzunare, masini, vile, etc.. Toti! Esential e sa se si vada ceva in urma lor, catusi de putin si catusi de important pentru dezvoltarea a „ceva”. De bine de rau in Piatra Neamt se vede si implicare pozitiva pe langa furturi si marlaneli:(.

    • Altii nici pentru astea nu gasesc dar pentru proiecte personale.. nu se pune la fel problema. Oricum am ajuns sa cred ca e dragut cand vezi ca ceva se misca, orice!

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s