Romania is my country!

Standard

Nici macar nu vreau  sa imi mai pese de ce tot aud in stanga si’n dreapta! Nu acum, cand toti criticam pe cei din jur, cand toti bombanim pe x si pe y, cand partidele, ciolanul si conducerea e criticata de cei care nu sunt in fata, de cei care ravnesc la asa pozitii… De parca criticii acestia inflacarati ar face ceva eroic… in fine!

Mi-e greata de oameni pasionati sa critice! Mi-e scarba sa aud cum ne injuram si criticam „tara lui peste”… E a noastra cu bune cu rele!

Ce frumos ne mai aruncam cu pieptul in fata, ce mandri mai suntem cand echipa de handbal feminin s-a descurcat de minune in campionat, cand luam premii in diferite domenii pe spatele oamenilor adevarati care se dovedesc a fi.. ups: romani! Si care tocmai asta sprijina o Romanie, de care in mare parte nu sunt nici ei mandri, dar nu ies in fata cu tot felul de smiorcaieli, injuraturi si gasitul unui vinovat in ceea ce priveste situatia grea prin care trece aproape toata tara. Ei poarta cu mandrie numele tarii peste hotare, canta din suflet imnul si se roaga si muncesc din toata forta sa vada drapelul tricolor pe o treapta cat mai inalta la finalul competitiilor.. Frumos si de luat exemplu!

Nu mai suport sa aud: „ce parlamentari, ce presedinte, ce primar de….”. Da! Toti comenteaza si stiu sa arate cu degetul greselile celor de langa ciolan. Dar nu inteleg de ce nu ies in fata cu ceva bun facut de ei. E mai dragut sa criticam pe cei din jur pentru a-i infunda decat sa facem noi ceva important cu care sa crestem peste ei.

Ar trebui sa stim mai intai sa cascam ochii la comportamentele noastre si apoi sa ne asteptam ca altii sa ne trateze diferit. E Craciunul si oamenii se arunca de la balcon prin Parlament.. de parca asta ar rezolva situatia unui copil cu handicap care ar putea ramane fara tatal ajuns la epuizare.

Refuz sa-mi consum atentia pe partile urate ale tarii mele!


Anunțuri

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s