Azi sunt singur acasa…:(

Standard

Eu detest sa fiu singura de cele mai multe ori. Am si momente cand am nevoie de o pauza, dar sunt destul de rare. Nu suport sa nu vorbesc cu mama, sa ma gandesc macar la gandul … nici nu pot scrie astfel de ganduri negre. Mama ne va fi mereu aproape, oricat de mare va fi distanta fizica dintre noi… ea va respira, isi va face griji, sau se va bucura mereu pentru mine si pentru Anchy… suntem extrem de norocoase cu un asa „Mamitz”… si nimeni si nimic nu va putea schimba asta.

 

NOI SUNTEM FAMILIA LOR! TU FII MOS CRACIUN!

SOS Satele Copiilor Romania lanseaza cea de-a 11-a campanie de strangere de fonduri cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Anul acesta, copiii au desenat felicitarile ajutati de personalitati publice Camelia Sucu, Robert Turcescu, Ion Craciunescu si Ema Pendiuc, intr-un eveniment de creatie organizat la Hard Rock Cafe. Noile modele de felicitari pot fi comandate online pe site-ul dedicat campaniei www.sos-satelecopiilor.ro.

Ca in fiecare an, incercam sa pastram si sa promovam traditia de a trimite felicitari in aceasta perioada, recomandand alegerea unei felicitari SOS purtatoare a unui mesaj social. Companiile sunt invitate sa-si felicite partenerii si colaboratorii prin intermediul unor felicitari unicat, surprinzandu-i intr-un mod cat se poate de placut. Prin acest gest, vor oferi Sarbatori fericite celor peste 1000 de copii beneficiari ai proiectelor sociale derulate de SOS Satele Copiilor Romania, copii care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor naturale.

Fondurile obtinute prin aceasta campanie vor fi folosite pentru a indeplini dorintele copiilor din aceasta perioada o masa in cadrul unei familii, mult asteptatele cadouri, un brad impodobit, dar si pentru a asigura celelalte cheltuieli de intretinere a acestor familii.

Comandati Felicitarile SOS prin fax, email, online sau telefonic: Tel / Fax: 021 668 00 77 / 021 668 00 72; Email: felicitari@sos-satelecopiilor.ro

 

Reclame

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s