Harta noii ordini europene:-?

Standard
Tot din categoria „De prin on-line adunate…” impartasesc acest „articolash”:

Biblioteca Miscarii Legionare detine un document cutremurator


Oltenia se va transforma in tara tiganilor * Ardealul va ajunge la Ungaria * O parte din Basarabia se va uni cu ce va ramane din Romania * Majoritatea evenimentelor descrise in ciudatul document s-au produs sau sunt pe cale sa se produca * Spionul care a furnizat harta a murit in accidentul aviatic de la Balotesti.

La inceputul lunii decembrie 1989, presedintele Romaniei socialiste, Nicolae Ceausescu, a primit din partea lui Iulian Vlad un raport despre discutiile din Malta dintre celor doua mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite si URSS. Raportul vorbeste despre ”un nou echilibru pe continentul european”, respectiv ”redefinirea sferelor de influenta”.

Documentul a fost facut public si nu insistam asupra lui. Ceea ce nu se stie, este faptul ca alaturi de informatiile mai sus amintite, spionii romani care s-au ocupat de operatiunea ”Malta” au mai adus si o harta. Acest document a produs pe plan intern, in timp, demisia unui sef de Mare Stat Major al Armatei Romane si o catastrofa aeronautica: cea de la Balotesti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce continea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale sa se produca. Va prezentam o reproducere a documentului care se afla la biblioteca din Bucuresti a Miscarii Legionare.

Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru, la vremea respectiva sef al Marelui Stat Major al Armatei, a anuntat o conferinta de presa ad-hoc, seara tarziu. El a declarat, spre uluirea asistentei, ca structuri de tip mafiot incearca sa destabilizeze Romania si sa enclavizeze sudul Olteniei. Adica sa constituie o veritabila ”Republica a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte.

La cateva ore, in replica, a venit raspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Muresan, care a spus ca ”se poate vorbi de elemente de crima organizata, generate de nivelul scazut de trai, de saracie. Este vorba despre recuperatori, traficanti de droguri si cei implicati in fenomenul prostitutiei. Daca nu tinem sub control fenomenul, in timp, e posibil sa devina un pericol”.

A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? In 1992, William B. Wood, geograf sef al Departamentului de Stat american (fost ambasador SUA in Afganistan), dadea publicitatii o harta cu noile granite ale statelor Europei, granite care ar fi trebuit modificate in virtutea intereselor strategice de dupa caderea blocului comunist. Adica intelegerea de la Malta.

Pe scurt, se preconiza ca: Scotia devine independenta; o parte a Irlandei de Nord se uneste cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franta; Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide in zona de nord si zona de sud; Belgia se divide in Flandra si Wallonia; Cehoslovacia se rupe in doua; Kaliningrad va fi o zona autonoma in cadrul Rusiei; Kosovo se alipeste Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judete Dolj, Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor; partea vestica a Basarabiei revine Romaniei; partea estica a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonoma ”Dniester” in cadrul Ucrainei.

Publicatia franceza ”L′evenement de Jeudi” arata harta mai sus mentionata, in octombrie 1992. Peste Romania de sud-vest scrie ”Tigani”. Un asemenea document primise Ceausescu si despre el vorbea si generalul Chelaru.

Ce spune harta si ce s-a intamplat


Iata paralele dintre datele hartii mai sus amintite si evenimentele de pe batranul continent, din 1990 pana astazi:
– In 1993 Cehoslovacia a disparut de pe harta lumii si au aparut Cehia si Slovacia. Pasnic.
– Divizarea Iugoslaviei, asa cum vorbea documentul, a fost efectul unui sir de conflicte armate incepand cu 1990, cand Germania recunoaste prima independenta Sloveniei si Croatiei. In 1991 incepe razboiul dintre sarbi si croati, iar in 1992 cel dintre sarbi si bosniaci.
– In 1996 mafia albaneza preia controlul traficului de droguri din Balcani.
– In 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.
– In februarie 2008 Kosovo isi declara independenta fata de Serbia, cu recunoasterea UE si SUA. Este foarte posibil sa se uneasca cu Albania in urmatoarea perioada.
– In noiembrie 2007, premierul regional scotian Alex Salmond, seful Partidului National Scotian (SNP), a vorbit pentru prima oara despre un calendar de separare de Marea Britanie si a prezis ca Scotia va fi independenta peste 10 ani, respectiv in 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independentei Scotiei inainte de alegerile regionale din 2011.
– In noiembrie 2007 flamanzii din Belgia au aprins scanteia scindarii – deputatii flamanzi au votat o lege care vizeaza reducerea drepturilor de vot ale francofonilor.. Acest lucru s-a intamplat pentru prima oara de la independenta Belgiei, in 1830.
– In vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus in actualitate ideea secesiunii dintre sudul si nordul Italiei.
– „Eliberarea” bretonilor, considerati urmasi ai celtilor veniti din insulele britanice, de sub „opresiunea franceza” este sustinuta de Armata Revolutionara Bretona, care si-a inceput activitatea inca de la inceputul anilor 1970. Nascuta ca o copie fidela a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizatia bretona apartine aripii extremiste a miscarii nationaliste Emgann, miscare al carei obiectiv este independenta Bretaniei fata de Franta.
– In anul 2009 locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum ”simbolic” privind independenta acestei regiuni fata de guvernul de la Madrid.
– ”Situatia din Craiova a scapat de sub control si cred ca nu mai poate fi stapanita. Nu mai ai curaj sa iesi seara pe strada”. Afirmatia apartinea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Preoteasa, si era legata de escaladarea luptelor de strada intre clanurile mafiote din Banie in ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 si 2009, cand razboaiele dintre clanurile de tigani din Craiova s-au derulat chiar in centrul orasului, langa Tribunalul Judetean, in plina zi.

Chelaru: ” Oltenia urma sa se desprinda de Romania in decembrie 2000”

Generalul Mircea Chelaru (foto): ”La vremea respectiva (octombrie 2000) aveam informatii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, si nu numai, de comunitati compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potentiali agresori.  Tocmai in acest sens am convocat acea conferinta de presa, pentru a descuraja, pentru a atrage atentia acelor structuri ca se stie despre ele si ca exista modalitati de anihilare a lor.

Demisia mea a fost legata de acea declaratie. Regret ca am avut dreptate. Fenomenul enclavizarii e real. Oltenia urma sa se desprinda oficial de Romania in decembrie 2000, iar Strehaia urma sa devina capitala enclavei. Din cate stiu, nu s-a renuntat inca la acest plan. In Romania s-au facut si se fac greseli politice ce intra in categoria erorilor istorice care, tare ma tem, nu se vor putea spala decat cu sange”.

Generalul Mircea Chelaru, nascut in 1949, este doctor in stiinte militare si a absolvit – pe langa Scoala Superioara de Ofiteri si Academia Militara din Romania – Colegiul de Studii Strategice si Economice de Aparare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate „George C. Marshall” din Germania, precum si cursuri internationale de drept militar. In anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Roman de Informatii. A fost seful Marelui Stat Major al Amatei in anul 2000. Din anul 2008 este general cu patru stele, in rezerva.

De ce a disparut dosarul Balotesti?

Din informatiile pe care le detinem, spionul roman care i-a adus lui Iulian Vlad si prin acesta, lui Ceusescu, acele date de la Malta, in 1989, a decedat in catastrofa aeronautica de la Balotesti. Citam declaratia unei persoane care cunoaste detalii din interiorul sistemului: „Omul care a adus informatiile de la Malta in 1989 se afla in Airbusul care s-a prabusit la Balotesti in 1995. Nu a fost un accident aviatic, a fost un act terorist, o executie, era vizata chiar persoana care era implicata in actiunea romaneasca de spionaj de la Malta”.

O aeronava cu destinatia Bruxelles s-a prabusit, la 31 martie 1995, in jurul orei 9.00, in apropierea Aeroportului International Bucuresti Otopeni, dupa aproximativ doua minute de la decolare. In accident si-au pierdut viata toti membrii echipajului, cei 49 de pasageri, majoritatea belgieni, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucuresti, dar si functionari ai Comisiei Europene. Aeronava, fabricata in 1987, apartinea Companiei TAROM si efectua zboruri regulate Bucuresti – Bruxelles.

Desigur, este greu de crezut ca in Romania am putea asista la o asemenea desfasurare complexa de forte, ca in filmele de spionaj, dar… Ce scrie presa in 20 mai 2008: ”Dosarul celei mai mari catastrofe aviatice din Romania, accidentul de la Balotesti, este de negasit. Consiliul Superior al Magistraturii incearca sa afle cum au disparut documentele, inainte ca procurorii sa se pronunte asupra cauzelor care au dus la catastrofa aviatica”.

Timp de mai multe luni au fost luate la puricat arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti, dar si cele ale Parchetului Curtii Supreme. Verificarile au dus la concluzia ca dosarul accidentului aviatic nu a fost solutionat de niciunul din aceste parchete. Cat despre dosarul in sine, acesta s-a evaporat din arhivele celor trei unitati de Parchet care au preluat pe rand fraiele investigatiei. Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca procurorii sa reconstituie documentele care lipsesc. Nu s-a specificat cum sa le reconstituie…

Romania a scapat, deocamdata, de liniile noii ordini europene trasate pe aceasta harta blestemata. Reamintim insa o idee aristotelica, conform careia  o comunitate in care dispare justitia este pe cale de disolutie, in contextul in care Romania este in acest moment cel mai corupt stat din Uniunea Europeana, iar nivelul de trai este in prabusire.

Reclame

Un răspuns »

 1. imi permit, ca fost ofiter al armatei, si mai mult, ctva timp sub comanda generalisimului si doctorului in arta militara chelaru, sa fac unele afirmatii si sa ridic ceva inrebari :
  – generalul chelaru a vfenit la comanda corpului de armata iasi de la comanda unor institutii militare de studii, invatamant, cu multe cunostinte teoretice si hibne practice, cu ceva stres datorita concurentei viitorilor doctori in „strategie militara ” si ” tactica militara”, mastodonti militari care nu au prea calcat prin poligoane sau pe la aplicatii;
  – gen. chelaru fost frustrat de alti generalisimi, mai influenti polotic, iar cand a venit la rampa de lansare iasi, caci de aici sau lansat majoritatea covarsitoare a sefilor statelor majore ale armatei, inca viabile, a inceput sa emita tot felul de teorii referitoare la instruirea eficienta, adica hartoage fara nici un rost, hartii neadecvate instructiei practice din cazarmi, ingreunand voit procesul de instructie, bulversand si asa greoiul proces de transformare a instructiei armatei ;
  – a elaborat multe teorii de asazisa stategie si tactica militara neadecvate situatiei de fapt din armata, inventand tot felul de tabele si sinteze, fara nici o noima, in acest timp eleborand cu ajutorul unui larg colectiv de cadre competente de altfel, a tezei sale de doctorat, care nu stiu cum a mai imbunatatit viata si traiul armatei, dar, a pus la munca inutila zeci de cadre, care puteau sa faca ceva mai valabil in acazarma de la iasi, decat sa-i scire doctorandului lucrarile;
  -generalisimul chelaru a folosit pe tot parcursul comenzii corpului de armata de la iasi, un vocabular intalnit doar in schitele lui caragiale, alambicat si fara sens, buimacind prin grandomanie pe orice auditorie, dar, lumea snoaba, era stupefiata de cata cultura literara si jonglerii verbale este in masura sa debiteze gen. chelaru, ca dupa caderea acestuia in desuetitudine, sa-l reprobeze, aceeiasi care il gratulau mai ieri, culmea romanului idiot, daca nu snob;
  -tot dom’ chelaru a introdus pe timpul comenzii de la iasi niste documente si o birocratie rar intalnite in viata civila, daramite in armata, ce au fost de asemenea contestate dupa caderea acestuia;
  – ascensiunea generalului este de asemenea bizara: de la conducerea unei structuri de invatamant, trece la servicii externe, apio la cimanda unei structuri operative de mare importanta, cand, face cateva afirmatii nelalocul loor referitor la armata rusa condusa de fostul gen. rus lebed, care ii trage un perdaf demn de scrierile lui caragiale bucuresteanului chelaru, care se vedea un mare strateg si invingator al lui lebed, care avea o armata reala rujsa, nu un corp romanesc doar pe hartie, de vrasul curcilor, dar ulterior chelaru isi ia doctoratul in strategie militara, ha ha ha…..;
  – de la corpul de armata iasi, dom’ chelaru aterizeaza la statul major general( nu marele stat major, care este numai la razboi ), lucru bizar, cai mai era atunci ca o trepta armata, dar cei din „bucale” puteau trece rapid si la comanda tarii;
  – au fost editate in diverse reviste militare, obligatorii de citit, ca pe timpul lui ceausescu, adica revistele gandirea militara si altele, articole scrise de doctorandul chelaru, adica deraieri literare, bazaconii si elucubratii, fara nici o noima, decat incalcirea unor termeni si definitii, de altfel bine statuate de mult timp;
  – si acum, aceste afirmatii cum ca avea habar de evenimente si date foarte importante pentru tara: intrebarea este, de ce nu a luat atitudine si nu a actionat, asa cum afirma cand era mare comandant de corp de armata la iasi, de ce nu tinut conferinte si discursuri, caci stia sa vorbeasca fara sa fie inteles, de ce nu a facut nimic,se gasesc acum poieti ziaristi si „analisti”politici si militari sa-l ridice in slavi pe acest chelaru, parca el a fost si la un partid, de ce nu a avut rezultate, nu a mai fost colectivul de ofiteri care sa-i faca licrarile ? nu-l mai ridicati in slavi caci nu ,ai este cazul, a trecut in rezerva si are , cum zice amicul lui, premierul boc, alt idiot, o pensie „nesimtita”…..atat.

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s