TOP 10 Obsesii RO

Standard

De prin on-line adunate:

1. Obsesia cu „casa pe pamant”.

Toata lumea si-ar da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant. Nu conteaza ca vei sta ORE IN SIR in trafic!!!  Nu conteaza nimic! Casa pe pamant sa fie!

2. Obsesia televizorului.
Romanul e devorator de televiziune. S-au facut niste cercetari si cica noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adica ne uitam cel mai mult la televizor.

Si asta e geniala, avem cele mai multe televiziuni !!! Mi se pare fascinant ca romanul este „europeanul” cel mai telespectator avand in vedere ca in Romania sunt, cu cateva exceptii, cele mai  imbecile si  mai de prost-gust productii!

3. Obsesia Coelho.
Daca n-ai citit Coelho… n-ai viitor frate! „Pai am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita Stanescu…” „Te p*** pe ei ! Citeste Coelho!”

4. Obsesia tzatzelor.
Aproape toti producatorii TV au urmatoarea obsesie: „Tzatzele aduc rating!”
Si stiti ce e misto? Ca de cativa ani incoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozitie internetul pentru femei. Dai un click si gata! Cine dracu’ mai asteapta emisiunea cu „Mama Natura”  ca sa-i „dea in cap lu’ mutu”. (scuze Adriane dar asa e expresia ! Daca vrei schimbam: „sa’i dea in cap lu’ Chivu”)

5.  Obsesia messenger.
Asta e, totusi, un fenomen global. Pai daca a ajuns mama sa-mi dea buzz si sa-mi  reproseze ca stau pe invisible…

6. Obsesia haiduceasca.
Dupa o sticla-doua de vin si cel mai prapadit roman devine haiduc la orice nunta. Fura mireasa, cere rascumparari… Si dup-aia, haiducia maxima: „Pusca si cureaua lataaaaaa…”. Apoi recunoaste ca e impotent: „Ce barbat AM FOST odataaaaa…”

7.  Obsesia auto.
In Romania exista cea mai dinamica piata auto. Punct. Pe strazile noastre exista masini cum n-au vazut nici parizienii, nici londonezii… Punct.

8. Obsesia carnii din congelator.
Cu toate ca au trecut 20 de ani de cand gasesti sute de feluri de carne si la 4 dimineata, romanul inca isi  mai incarca pana la refuz congelatorul. Sa fie acolo… Cine stie…

9. Obsesia celulara.
Pentru roman, telefonul mobil reprezinta un statement. Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau  telefon de 3 ori mai scump ca al meu, desi eu poate castig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister. Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane? Si sa dea beep cu el!!!!!!!

10. Obsesia „daca ala nu face, de ce sa fac  io?”.
Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie: „Ce? Sunt mai prost?!” DAaaaaaa !

Asta e… Se poate si mai rau…

Msik cercertasului:*

Anunțuri

3 răspunsuri »

  1. N-ar avea sens să scriu un comentariu mai lung decât articolul în sine, aşa că îţi dau dreptate deplină.
    Din punctul meu de vedere, mai deranjant decât toate aceste obsesii la un loc este faptul că mass-media refuză să ofere altceva decât promovarea non-valorilor, determinându-i astfel pe cei mai mulţi dintre români la a adopta o sferă de valori nulă. Dar asta nu înseamnă că presa e principala vinovată, e doar un complice important în susţinerea mediocrităţii.
    Numai bine!

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s