Cum ar trebui sa fie viata…?

Standard
Tot cotrobaind prin on-line, printre mailuri primite de la prieteni cu cheshtii interesante am gasit o intrebare existentiala oarecum: Ciclul vietii nu cumva e de’a inversul?

Adica nu e normal cum se termina totul. Cel mai necinstit lucru, in viatã, este modul in care aceasta se terminã. Viata e grea si-ti cam ocupã tot timpul. Si la sfarsitul vietii ce obtii? O moarte, ca premiu… pentru toata osteneala…

Ideea era ca de fapt ar trebui întâi sã mori, sã te dai la o parte. Apoi sã mergi sã locuiesti într-un azil de bãtrâni. Esti dat afarã de acolo pe motiv cã esti prea sãnãtos, te duci, îti iei pensia, apoi, când începi sã lucrezi, primesti un ceas de aur în prima zi de lucru.

Muncesti patruzeci de ani pânã când devii suficient de tânãr ca sã te bucuri de pensionare. Te-apuci de bãut, mergi la bairame, si esti gata pentru Liceu. Mergi apoi în scoala Primarã, devii un copil, te joci, n-ai nici o responsabilitate, devii bebelus.

Apoi si mai mult, îti petreci ultimele nouã luni plutind cu toate facilitãtile cum ar fi încãlzire centrala, bai, room service, dupã care termini totul…!!!

Altfel ai percepe viata in astfel de conditii…

Sau poate nu pricepem noi dar de fapt moarte nu e decat un pas spre mai bine… sau spre alta viata… in alt trup, sau…. spre alta lume… sau… sau…

Dumnezeu le oranduieste pe toate asa cum stie el mai bine… si asa cum ne e dat sa traim…

END!
Reclame

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s