Scena in doliu…

Standard

Sebastian Papaiani, Ileana Stana Ionescu, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Tamara Buciuceanu Botez si Mircea Albulescu sunt cateva dintre valorile autohtone marcate de moartea unui „mare actor de revista”: Nicu Constantin

Papaiani: A mai disparut un actor care nu poate fi inlocuit

Sebastian Papaiani a declarat pentru MEDIAFAX ca prin moartea lui Nicu Constantin a mai disparut un actor care nu poate fi inlocuit, intrucat artisti ca acesta nu se nasc imediat.

„Cati actori mai sunt in teatrul de revista?”, a intrebat retoric Papaiani, apreciind ca pentru munca aceasta este nevoie de anumite calitati, precum „spontaneitatea, gandirea rapida si o inteligenta anume”.

„Am facut cu el mai multe filme. Era un om prietenos, pus pe glume”, si-a mai amintit Papaiani.

Ileana Stana Ionescu, „ravasita” din cauza decesului lui Nicu Constantin

Actrita Ileana Stana Ionescu a declarat, marti, pentru MEDIAFAX ca este „ravasita” din cauza vestii despre decesul lui Nicu Constantin.

„Randurile noastre se raresc prea des. Ne despartim de tot mai multi oameni”, a spus actrita.

Ileana Stana Ionescu a mai declarat ca il cunostea de 50 de ani pe Nicu Constantin. „Nu l-am mai vazut in ultima vreme. Sper, daca exista ceva dincolo de aceasta lume, sa fie fericit si sa ii fericeasca si pe altii”, a mai spus actrita.

Arsinel despre Nicu Constantin: A murit un mare actor de revista

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, a declarat pentru MEDIAFAX ca moartea lui Nicu Constantin inseamna pierderea „unui mare actor de revista”, acesta avand toate datele necesare acestui gen.

„Era un actor innascut (…) un actor care nu a precupetit niciun efort pentru promovarea genului (teatrul de revista, n.r.)”, a spus Alexandru Arsinel.

„A fost un luptator, un actor atins de Dumnezeu cu talent, care acum moare”, a adaugat Arsinel, care a spus ca momentul este cu atat mai trist cu cat Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, al carui director este, se pregateste sa se mute, curand, intr-un nou sediu renovat.

Stela Popescu despre Nicu Constantin: Un actor extraordinar de talentat, cu o anume eleganta

Actrita Stela Popescu, vedeta a Teatrului „Constantin Tanase” din Capitala, a declarat pentru MEDIAFAX ca Nicu Constantin, care a murit marti, avea o calitate pe care i-a admirat-o intotdeauna, aceea ca nu parea niciodata un om fara carte, avand o anumita eleganta.

„Este ingrozitor. stiu ca era de multa vreme bolnav. stiam, dar tot speram…”, a spus emotionata actrita, la auzul vestii despre decesul lui Nicu Constantin.

Stela Popescu l-a caracterizat pe Nicu Constantin, care i-a fost coleg la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” din Capitala, drept un actor „extraordinar de talentat”, care „nu parea niciodata un om fara carte, ceea ce in ultima vreme se mai intalneste”. „ii placea si un pahar de vin, un pahar la vorba”, si-a mai amintit actrita.

„E un gol foarte mare pentru scena romaneasca. Dumnezeu sa-l odihneasca”, a mai spus Stela Popescu.

Buciuceanu despre moartea lui Constantin: in asemenea momente, parca iti dispar gandurile

Actrita Tamara Buciuceanu Botez a declarat pentru MEDIAFAX ca moartea lui Nicu Constantin, de prietenia caruia s-a bucurat, este o intamplare in fata careia „parca dispar si gandurile si cuvintele”.

„Era un actor foarte inzestrat pentru revista muzicala, un talent care a incantat sufletele”, l-a descris Tamara Buciuceanu Botez pe Nicu Constantin. „Am lucrat cu el la spectacole tv, la teatru si m-am bucurat de prietenia lui. imi pare rau ca a murit”, a mai spus actrita.

Albulescu despre Nicu Constantin: Un actor nu moare niciodata

Actorul Mircea Albulescu a declarat pentru MEDIAFAX ca Nicu Constantin, care a murit marti, dupa o lunga suferinta, va trai mereu in amintirea spectatorilor sai, „care sunt multi si care au avut nevoie de el sa isi descreteasca fruntile”.

„Cred si nu obosesc sa spun ca un actor nu moare niciodata cat traieste in amintirea spectatorilor sai”, a declarat Albulescu.

„Spectatorii lui Nicu Constantin au fost multi si au avut nevoie de el sa isi descreteasca fruntile. De acum, numai amintirea lui le va mai descreti fruntile”, a spus acesta.

„Se zice, de obicei, ca la 70 de ani ai trait cat aveai de trait, ai jucat cat aveai de jucat. Nu e adevarat. La 70 de ani, Nicu Constantinera atat de proaspat in spectacolele lui, in emisiunile lui (…) Mie, personal, o sa imi lipseasca si cred ca multora o sa le lipseasca”, a mai marturisit Albulescu.

(Filme.ro)

Reclame

Imi poti scrie aici comentarii, sfaturi, zambaceli, pupicioi...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s